Transport in logistika

NAČRTOVANJE

Pri načrtovanje transporta časovno uskladimo vse dejavnosti, ki nastopajo v transportnem procesu in jih prilagodimo dobavnemu roku, časovni izvedbi. Tako se najprej pridobimo vse informacije o prevozu in kjer tovor prevzamemo. Sledi načrtovanje prevoza in izbira optimalne poti. Pripravimo in uredimo vso potrebno dokumentacijo.

Izvedba

Naročnik je obveščen, da je tovor zapustil skladišče. Koraki, ki jih upoštevamo pri pripravi tovornjakov za pot. Vozniki prevzamejo vso dokumentacijo, poskrbijo za varno natovarjanje in primerno zaščito tovora. V času, ko prevoz poteka, lahko naročnik spremlja gibanje tovora. Sledi raztovarjanje pri prejemniku.

 

NADZOR

Celotno pot izvedbe nadzorujejo naši svetovalci, vpogled v pot tovora pa dobi tudi naročnik. Svetovalci so naročniku neprestano na voljo za dodatna pojasnila, sicer pa ga sproti obveščajo, če se na poti zgodijo nepričakovane ovire.

 

Za transport kot iz kataloga

Številke naših kupcev potrjujejo, da znamo organizirati proces transporta. Znamo dostaviti tudi do minute natančno, zato nam zaupajo tudi podjetja, ki imajo svojo proizvodnjo organizirano po principu “just in time. Točno” dostavimo v kar 98 % primerov.

Vozni park sestavlja 40 tovornjakov, ki so opremljeni z elektronskim sistemom sledenja ter komunikacije, in so skladna z normami Euro 6.

Vsa vozila so redno vzdrževana v lastnem servisu. V ročni pralnici pa poskrbimo za brezhiben izgled.

Vozimo v več kot 1000 različnih lokacij in 20 različnih držav

Potrebujete prevoze večjih količin ali zgolj enkraten prevoz? Iščete varno dostavo v različne države Evrope? Vse to vam zagotovimo.

Najpostejše destinacije: Sloveniji, Italiji, Avstriji, Nemčiji in Švici.

Potrebujete ponudbo?

Stopite v stik z nami!